training.header.imageTitle

Online training evalueren

Askly biedt je de mogelijkheid om met een gebruiksvriendelijke applicatie al jouw trainingen en cursussen te evalueren. Stuur jouw deelnemers automatisch een link naar het evaluatieformulier en verzamel heel eenvoudig de feedback van jouw cursisten. Askly is flexibel in te richten, zodat je precies de vragen kunt stellen die voor jouw training of cursus van belang zijn. Stuur op de feedback met onze uitgebreide analyse-mogelijkheden en gebruiksvriendelijke dashboards.

Evaluaties versturen

Een evaluatie kan eenmalig of periodiek automatisch worden verstuurd naar een groep van respondenten. De respondenten kunnen handmatig worden ingevoerd of via een Excel™ bestand worden geüpload. Als een respondent binnen een bepaalde tijd het formulier niet heeft ingevuld, wordt er automatisch een reminder verzonden.

Voor het versturen van de mailing wordt een mailing template gebruikt die voor elke specifieke doelgroep kan worden aangepast. De status van de mailing en voortgang van de evaluaties zijn altijd inzichtelijk.

Inzicht via dashboards

De resultaten van een evaluatie worden inzichtelijk gemaakt door het samenstellen van een of meerdere dashboards. Hierbij kunnen de resultaten worden gefilterd per groep waardoor makkelijk onderscheid is te maken tussen bijvoorbeeld klant en leverancier.

Op basis van het soort vragen kunnen op verschillende manieren de scores worden getoond zoals gemiddelden, trendgrafieken en tabellen. Elk dashboard kan als PDF worden gedownload. Daarnaast is het ook mogelijk om het dashboard voor een bepaalde periode via een link aan te bieden.

En nog veel meer

Naast de bovenstaande functionaliteiten zijn er nog veel meer andere functionaliteiten beschikbaar, waaronder

  • configureren van rechten en rollen op evaluatie niveau

  • vastleggen van alle handelingen voor audit doeleinden

  • gebruik van evaluatie sjablonen

Prijzen

Basis

Pro

Evenement

Enterprise

Chat evaluaties
Inzage in reacties
Persoonlijke evaluaties
Anonieme evaluaties
(Online) rapportages
Aantal reacties per maand1001000onbeperkt
Opstartkosten€ 349,– *€ 349,– *in overleg
Persoonlijke supportin overleg
Maatwerk uitbreidingen
Externe koppelingen

€ 99,– / mnd.

€ 199,– / mnd.

€ 749,– / per keer

Prijs op aanvraag

*) Opstartkosten voor het inrichten van de omgeving, configureren van de huisstijl en hulp bij opstarten van de eerste evaluatie. Aanvullende diensten zijn los af te nemen.

Neem contact op voor een demo

Wij laten graag vrijblijvend zien hoe je met Askly doelgericht feedback kunt verkrijgen.

Je bent in goed gezelschap

Sluit je aan bij deze bedrijven die voor Askly hebben gekozen

Telefoonnummer

E-mail

info@ditpsoftware.nl

Locatie